dinsdag 9 augustus 2011

HLN.be - Deel zoveel (bis)

In een aantal Engelse steden beleven ze onrustige tijden. Al enkele dagen komen 's nachts bendes op straat om auto's en gebouwen in brand te steken en winkels te plunderen. Hier is wat de vrienden van de harde aanpak erover te zeggen hebben:

"Simpele oplossing voor alle rellen: Zet een aantal sluipschutters van het leger in en verf witte lijnen waar de relschoppers niet mogen overkomen. Laat vervolgens die sluipschutters met scherp schieten op iedereen die over die witte lijnen komt. Een aantal mensen gaan het proberen en nadien zal er geen enkele ruit meer sneuvelen."


"Bij gebrek aan enige vorm van beschaving gaan die gefrustreerde barbaren nu de uitlopers van de onze in brand steken... Blijven stemmen op groen en spa!"

"Voor mij part mogen ze met scherp schieten. Iemand die mijn kot in de fik steekt, zal blij mogen zijn dat hij veilig en wel gearresteerd wordt."

"Ik zie het verschil niet tussen UK en Syrië, in beide landen zijn er rel schoppers die vernielen en stelen. Daar schiet het leger erop en krijgen ze kritiek, is er een andere methode misschien om de orde te herstellen. Wake-up, ons recht systeem is zwak er is een harde hand nodig."


Syrië? WTF? Enfin, het gaat duidelijk goed met de opinie van hardwerkende Vlaming *kots*.

Geen opmerkingen: